En ole ennen tätä syksyä paneutunut videointiin millään tavalla, saati sitten editointiin. Nyt on kuitenkin täytynyt opetella uusi taito, ja olen siitä iloinen! Kuten sanoin aiemmassa postauksessa, olen videoinut yhtä viittomakielen kurssia varten kohta jo 20 videota, eli tahti on ollut aika kova. 

Käytän kuvaukseen kannettavan tietokoneeni webkameraa ja sen valmiita ohjelmia. Laatu ei kuitenkaan ole päätähuimaava, joten pitäisi jatkoa varten keksiä jotain uutta - täytyy varmaan ostaa joku uusi kuvauslaite (tai kuvata yliopistolla). Jos on suosituksia niin otan niitä mielelläni vastaan! 

Kohta alankin kuvata viimeisiä kurssitehtäviä! Koska olen kotona, yritän kuvata tehtävät keskipäivällä päivänvaloa hyödyntäen, jotta näkyvyys olisi parempi. Tällaisia kaikkia asioita on pitänyt oppia huomioimaan tänä syksynä - asioita, joita ei tule ajatelleeksi äänen ja kirjoituksen maailmassa. 

Esimerkkinä siitä, mitä alan kohta kuvata, on allaoleva mainos - sen tapahtumat pitäisi tiivistää suomalaiseksi viittomakieleksi. 

 http://www.youtube.com/watch?v=LuSBCIV1zuQ